Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Автошоу у Лос-Анджелесі відкрило нове покоління Porsche 911

Головна подія цьогорічного LA Auto Show - це довгоочікувана презентація Porsche 911 під індексом 992, який став довше і ширше ніж будь коли, та пропонує сучасне обладнання в тому числі гібридні технології. Водночас, купе має впізнаваний дизайн екстер҆ єру і це вже стало візитною карткою 911-го. Перед відвідувачами виставки постав новий Porsche 911, який продовжує традиції попередників.

Серед дизайнерських штрихів новачка в очі одразу потрапляють висувні ручки дверей та повнорозмірна смуга світлодіодних ліхтарів, розміщена вздовж задньої частини кузова. Світлодіодні матричні фари в передній частині купе доповнюють яскравий стиль суперкара та додають йому більшої преміальності. Широченні задні арки помітно одразу і це не тільки на користь зовнішності 911-го, сподіваємось на впевнену поведінку купе на великих швидкостях та на серпантині.

Під капотом стандартної версії Porsche Carrera S розмістився 3-літровий бензиновий двигун потужністю 445 к.с. та 550 Нм крутного моменту. В парі з цією силовою установкою працює 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей PDK, але згодом німці запропонують механічну коробку. Максимальна швидкість нового Porsche 911 наблизиться до відмітки у 300 км/год. Середня витрата пального не перевищює 10 літрів на кожні 100 км пробігу. При цьому динамічні показники були значно поліпщені. У разі потреби, суперкар Porsche зможе подолати першу сотню всього за 3,7 секунди, а у варіанті з повним приводом за рекордні 3,6 секунд. Скоротити ці показники ще на дві десяті секунди здатен пакет Sports Chrono в якому до стандарту додається система Porsche Active Suspension Management (PASM), динамічний контроль Porsche Chassis Control (PDCC) та зменьшується на 20 мм кліренс.

Незважаючи на еволюцію зовнішнього вигляду нового 911-го, інтер҆ єр зазнав відчутних змін. Передня панель приладів виконана у классичному стилі, але з елементами віртуального кокпіту. Якість матеріалів оздоблення на високому рівні і за цим показником Porsche вигідно вирізняється на фоні трьох відомих преміум брендів з Німечини. В середині кабіни відчувається дух спортивного автомобіля, адже в кожній деталі можна побачити багаторічний досвід німців у створенні цієї легендарної моделі.

Базовий Porsche Carrera приєднаться до старшої модифікації під час старту продажів на весні 2019 року. Саме тоді нас чекає більш тісне знайомство з цим не перевершеним спорткаром…

 

30.11.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Автошоу у Лос-Анджелесі відкрило нове покоління Porsche 911

Політика конфіденційності